Tervetuloa Foreva-saunojen maailmaan

Julkaistu 31.3.2023

Rakennusvalmiste Oy Forssa on nyt uudelleenbrändätty ja tulee jatkossa toimimaan markkinointinimellä Foreva. Brändi ja tekeminen tulee vastaisuudessa kiteytymään "Tunne puu" -sloganiin. Uusi brändi ja visuaalinen ilme vastaavat paremmin korkealaatuisia saunatuotteitamme ja pohjoismaisen designin arvoja. Uudelleenbrändäyksen tavoitteena on myös ollut puhutella kuluttaja-asiakkaita, joihin tulemme jatkossa keskittymään enemmän nykyisten sopimusvalmistuksen ja yrityspuolen lisäksi.

Forevan uusi brändi edustaa yrityksemme kasvua ja kehitystä. Se on jatkumoa yrityksemme pitkälle tarinalle, mutta samalla myös uusi alku, jonka johdosta meillä on mahdollisuus tutkia uusia tuote- ja palveluinnovaatioita. Brändin vaihtuminen Forevaksi ei vaikuta tuotteittemme tai palveluittemme laatuun tai saatavuuteen ja kaikki nykyiset asiakassuhteemme ja sopimuksemme pysyvät voimassa.

Uusi brändi ja visuaalinen ilme tulevat näkymään yrityksemme verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavilla, mainoksissa ja muissa markkinointimateriaaleissa.

Alla olevista linkeistä pääset sosiaalisen median kanavillemme:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/foreva-puurakennus

Instagram: https://www.instagram.com/forevadesign/

Facebook: https://www.facebook.com/forevadesign/

Sivuillamme pääset tutustumaan meihin tarkemmin ja mikäli sinulla on kysyttävää brändiuudistuksesta voit olla yhteydessä markkinointivastaavaamme sähköpostitse marketing@foreva.fi.


Viimeisimmät artikkelit

4.7.2023

Hyvinvointia luonnosta: 5 vinkkiä saunan luonnonmateriaalien valintaan

Luonnon kokeminen suomalaisessa saunassa on ainutlaatuinen ja syvästi voimaannuttava kokemus, joka erottaa suomalaisen saunonnan monista ulkomaisista saunakokemuksista. Suomalaisia saunoja yhdistää usein paitsi sijainti luonnon…

30.6.2023

Saunan ylläpito ja turvallisuus: Näin pidät saunan puhtaana ja turvallisena

Sauna on suomalaisille arvokas perinne, joka edistää rentoutumista ja hyvinvointia. Saunan ylläpito ja turvallisuus ovat kuitenkin tärkeitä tekijöitä, jotka varmistavat viihtyvyyden ja saunojien turvallisuuden.

1.6.2023

Saunomisen hyödyt

Saunan terveysvaikutukset – Rentoutumista ja hyvinvointia Suomalainen sauna on ollut osa kulttuuriamme jo vuosisatojen ajan ja sen terveysvaikutuksia on tunnustettu ympäri maailmaa. Saunan lämpö…