Forevan tarina

Tunne puu

Me Forevalla olemme sitoutuneet tekemään puurakenteisten tilojen suunnittelusta ja ostamisesta helppoa. Haluamme tarjota yhä useammalle mahdollisuuden omaan unelmasaunaan, sillä koemme, että suomalainen design kuuluu kaikille.

Forevan tarina alkoi yli kymmenen vuotta sitten Rakennusvalmiste Oy Forssa -nimen alla. Laadukkaan suomalaisen käsityöperinteen kunnioitus, kestävän kehityksen arvot ja asiakaslähtöisyys olivat jo tuolloin yrityksemme toiminnan keskiössä. Nuo samat arvot ja periaatteet ohjaavat meitä päivittäisessä työssämme edelleen.

Forevan missiona on tarjota laadukkaita ja vastuullisesti toteutettuja sauna- ja tilaratkaisuja yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan niin kuluttajille kuin yritysasiakkaillekin. Pyrimme aina käyttämään tuotteissamme paikallisia ja kestävästi tuotettuja materiaaleja sekä suunnittelemaan tuotteemme mahdollisimman energiatehokkaiksi. Paikallisuus ja kestävä kehitys ovat tärkeä osa vastuullisuusajatteluamme sekä sitoutumistamme ympäristön suojeluun ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseen.

Visionamme on tulla maailman johtavaksi saunavalmistajaksi, jonka tuotteet edustavat laadukasta, suomalaista designia ja konstailematonta elämäntapaa. Haluamme valmistaa tuotteita, jotka heijastavat pohjoismaisen puusepäntyön ajatonta kauneutta ja käsityötaitoa. Haluamme myös tuoda suomalaisen saunakulttuurin osaksi ihmisten arkea ympäri maailman, sillä suomalainen design kuuluu mielestämme kaikille.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana olemme yrityksenä saavuttaneet paljon, mutta emme vielä tarpeeksi - meillä on suuria suunnitelmia paitsi oman yrityksemme tulevaisuuden, myös suomalaisen saunakulttuurin kansainvälistämisen saralle. Tavoitteenamme on toimia tulevaisuudessa kansainvälisillä markkinoilla vahvalla brändillä. Haluamme myös luoda uusia tilainnovaatioita, jotka edustavat ydinarvojamme - vastuullisuutta, suomalaista designia ja laatua.

Arvomme

Laatu ja design

Meille on tärkeää, että tuotteillamme on pitkä elinkaari, ja että ne näyttävät ja tuntuvat hyvältä.

Innovatiivisuus

Pyrimme alati haastamaan itseämme niin tuote- kuin palveluntarjonnankin suhteen.

Asiakaslähtöisyys

Huomioimme asiakkaamme heti ostoprosessin alussa.

Vastuullisuus

Saamme luonnosta elantomme, joten haluamme myös antaa oman osamme takaisin.

Haluamme tarjota mahdollisimman monelle kauniita kotimaisia tilaratkaisuja, jotka edistävät rentoutumista ja terveellistä elämäntapaa.