Palvelut

Saunat elementtiratkaisuina kuluttajille ja yrityksille

Tarjoamme elementtisaunojen suunnittelua, valmistusta sekä asennusta pääasiassa kuluttajille sekä rakennuttajille yli 13 vuoden kokemuksella. Valmistamme myös saunoja sopimusvalmistuksena uudiskohteisiin ympäri Suomea.

Kustannustehokkaat ja helposti asennettavat elementtiratkaisut rakennuttajille

Palvelemme rakennuttajia pienissä ja keskisuurissa urakoissa. Meiltä saat rakennuttajana suunnittelu-, valmistus- ja asennuspalvelut räätälöitynä projektiisi sopivaksi. Juuremme sopimusvalmistuksessa takaa nopeat ja luotettavat toimitusajat, tehokkuuden ja kilpailukykyiset hinnat. Pystymme toteuttamaan myös yksityiskohtaisempia loppuasiakkaan toiveita osana projektia.

Räätälöidyt ratkaisut kuluttajille

Tiedämme, että jokaisella on erilaiset tarpeet ja toiveet saunan suhteen. Siksi tarjoamme täysin räätälöityjä saunoja, jotka vastaavat loppukäyttäjän uniikkeja tarpeita ja toiveita. Voit valita haluamasi materiaalit, koon, lisävarusteet ja paljon muuta. Löydät meiltä myös valmiit paketit, jotka tekevät ostamisesta helppoa. Meidän ammattitaitoiset suunnittelijamme auttavat sinua luomaan toimivan ja kustannustehokkaan tilan.

Saunat sopimusvalmistuspalveluna

Tarjoamme sopimusvalmistuspalveluja yrityksille yli 13 vuoden kokemuksella. Toteutamme saunat suunnitelmien mukaisesti tai tarvittaessa tarjoamme myös suunnitteluapua. Rakennamme saunat valmiiksi tehtaallamme ja toimitamme asennusvalmiit saunaelementit suoraan kohteeseen tai jatkojalostettavaksi.

Tulossa 2023 - Sähköinen suunnittelutyökalu kuluttajille

Haluamme yritysten lisäksi auttaa remontoijia ja talonrakentajia luomaan unelmiensa saunan. Siksi olemme kehittämässä suunnittelutyökalua, jolla voi helposti ja nopeasti suunnitella saunan sekä saada siitä kustannusarvion. Valitse vain haluamasi koko, tyyli ja materiaalit, niin saat tarjouksen ja arvion toimitusaikataulusta. Saunoihimme kuuluu aina asennuspalvelu.

Rahoitus

Puurakenteisten tilojen hankkiminen on usein suuri investointi. Siksi tarjoamme rahoituspalveluita, jotka helpottavat unelmiesi saunan tai muun puurakenteisen tilan hankintaa. Valitse rahoitusvaihtoehto, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Rahoituspalvelumme on suunniteltu tarjoamaan helppo ja vaivaton tapa hankkia Foreva-tila.

Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeistasi, niin löydämme yhdessä sinulle sopivan rahoitusvaihtoehdon.

Ota yhteyttä myyntiimme ja kerro tarpeistasi.